Toivon kommentteja, ehdotuksia ja ideoita blogin sisältöä koskien. Suosittele, Jaa tai Linkkaa somessa muillekin jos tykkäät!

torstai 6. maaliskuuta 2014

Pottukoiran ja Passelin Miitissä Oulussa

Eilen illalla tulin kotiin ja avasin koneen. Pottukoira oli ladannut videon jossa kertoi pitävänsä miitin Oulussa seuraavana aamuna! Danezzi hymyili leveästi ja päätti välittömästi olla paikalla, olihan pottukoira ystävällisesti päättänyt napata mukaan myös lupaavan uuden tulokkaan Passelin, jota olen seurannut. Aloin kuumeisesti miettiä mitä jäynää paikan päällä keksisin ja varsinkin sitä, miten voisin olla tilaisuudessa hyödyksi. Olin katsonut paljon videomateriaalia aiemmista tubemiiteistä, ja minua harmitti hiukan se, että nuorempi väki on sen verran ujoa, ettei oikein uskalla tulla juttelemaan vaikka selvästi kovasti haluttaisi. Päätin auttaa asiassa ja kävin ostamassa matkalla kaupasta hieman karkkia nuorisolle, jotta jutun aloittaminen heidän kanssa olisi helpompaa. Jo kaukaa rotuaarilta näin toripolliisille kerääntyneen ihmismassan.  Ilmoitus miitistä oli tullut sen verran myöhään, että yllätyin kuinka moni oli sen kuitenkin bongannut ja paikallahan olikin tosi mukavasti porukkaa! Monilla oli kamerat ja puhelimet kuvausvalmiudessa kädessä, kuten Youtube-miittiin kuuluu. Vaihdoin heti muutaman sanasen vlogaajien kanssa ja huomasin sen mitä olin ajatellukin, osa porukasta uskalsi vain seisoa kauempana ja tarkkailla tilannetta. Sisäinen journalistini otti jälleen vallan ja päätin kiertää ihmisten keskuudessa selvittämässä, millaisia asioita he haluaisivat vlogaajilta kysyä, kun tänne asti olivat tulleet heitä tapaamaan. Halusin kovasti hieman vanhempana rohkaista nuorisoa jollakin tavalla. Moni asia heitä askarruttikin, ja minä viestinviejänä pidin vlogaajille haastattelun yleisön antamilla kysymyksillä. Haastattelusta teen koosteen tähän blogiin.

Monta vanhempaa ohikulkijaa tuli ihmettelemään mistä tämä torikokous johtui. Eräs parrakas herra tuli kertomaan että hän on tulossa sukukokouksesta ja ihmetteli onko täälläki sellanen menossa. Ei herralle aluksi auennut, mikä on youtube, mutta ehkä hän salaa nyt toivoo alkavansa vloggariksi kun näki millaisen fanijoukon youtuben kautta voi saada sukukokukseen nähden. Vihamiehiä molemmista ainaki saa... Itsekin kameran linssiin osuin väkisin, ja ystävällinen Pottukoira antoi minun kertoa videolleen uudesta blogistani, jota juuri luet. Myös Passeli osoittautui vieläkin mukavemmaksi nuoreksi hepuksi kuin olin ajatellut. Pojasta paistoi äärettömän positiivinen asenne jota arvostan kovasti! Heidän kanssa olis jutellu vaikka kuinka kauan. Myöhemmin huomioni vei täysin pikkutyttö, Jessika 5v, joka kertoi katsovansa Pottukoiraa Youtubesta yhdessä isänsä ja siskonsa kanssa. Loppuajan vietinkin näiden reippaiden sisarusten kanssa rupatellen. Isällä on kuulemma iso maha jota se aina hieroo ja juo kaljaa. Terkkuja vaan Jessikan isälle... Olispa kaikki yhtä rohkeita ja avoimia faneja ku nämä kaksi. Noh, kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja Pottukoiran kadotessa tien päälle tappamaan jäniksiä, lyöttäydyin vielä Passelin possen seuraan hampurilaiselle kuten miitin jälkeen on tapana. Jään odottamaan uutta tapaamista näiden ukkojen ja muiden vlogaajien kanssa Oulussa. Kiitos Pottukoiralle, Passelille ja kaikille mukanaolijoille!

PS. Lähettäkää kuvianne miitistä mulle danezz@luukku.com

4 kommenttia:

  1. Haha mahtava teksti, kiva oli tavata :) jos sinulla on kuvia joitain niin heittelehhän tänne :) -passelivlogaa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Toivottavasti tavataan uudestaanki miiteissä! En saa kuvia puhelimesta koneelle mutta täytyy keksiä jotain :)

      Poista
  2. Kattelehan mrfixit2000 , ei mikään ihmeellinen, mutta joku taika tuossa kanadansuomalaisessa viehettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä kattoa! :) Kiitos kommentista. Olisko sulla heittää ideaa mistä voisin kirjottaa tähän blogiin?

      Poista